Bel voor een goed advies 06-25532260 info@voedingscoacheline.nl

Met het klimmen der jaren werd het steeds moeilijker mijn gewicht op een constant niveau te houden. In mijn druk bezette leventje is er vaak ruimte voor etentjes, feestjes en ik vind eigenlijk alles lekker! Als mijn overhemden dan wat strak gingen zitten besloot ik vaak een tijdje (veel te) weinig te eten en te drinken, waardoor ik snel gewicht verloor, maar daarna ook weer snel terugviel op mijn oude gewoonten en gewicht.

Toen ik hoorde van de methode die Eline enthousiast aanprees had ik er direct vertrouwen in dat Power Slim een manier van leven is die mij het gewenste resultaat zou opleveren: een constant lager gewicht en een veel gezondere manier van eten en drinken. Van doorslaggevend belang was voor mij dat ik tijdens het afvallen eigenlijk nooit ‘honger’ heb gehad. De nuchtere en deskundige manier waarop Eline mij gecoacht heeft om in 3.5 maanden tijd ruim 9 kilo af te vallen is iets dat ik iedereen gun!

Ik ben nu ruim een half jaar op gewicht en weet zeker dat ik niet meer ga terugvallen: dankzij een veel gezondere manier van eten en drinken en de heldere instructies en coaching van Eline heb ik er alle vertrouwen in dat mijn gewichtsprobleem tot het verleden behoort.

(-9 kilo)