Bel voor een goed advies 06-25532260 info@voedingscoacheline.nl

Kosten

Wat kost afslanken met het PS. food & lifestyle afslankprogramma?

Wat zijn de kosten?

De kosten zijn per persoon verschillend én afhankelijk van je startgewicht.

Als je wilt starten, maak je een afspraak met mij voor een intake die ongeveer een 1 ½ uur in beslag neemt. Samen met jou bespreken we welk streefgewicht jij wilt bereiken.  

Tijdens de intake bespreken we diverse onderwerpen, zetten we een persoonlijke strategie uit en maken we een lichaamsanalyse. Hierdoor kunnen we tijdens elke afspraak je vooruitgang goed in kaart brengen en bespreken we samen deze voortgang.

We blikken terug op de voorgaande week en kijken we naar de week die nog komen gaat waarin weer nieuwe uitdagingen kunnen zitten.

Ga je lekker uit eten?  Ik bekijk dan samen met jou de menukaart zodat je de juiste keuze kunt maken.

Een PS. food & lifestyle maaltijd of eetmoment kost ca. €2,94. Afhankelijk van je huidige gewicht eet je vijf of zes producten per dag. Kom je op vijf producten per dag uit dan ben je €14,70 per dag en ongeveer €100,- per week kwijt in de eerste fase. Heb je zes producten per dag dan komt daar € 2,94 per dag bij.

Deze producten vervangen voor het grootste deel de voeding die je normaal bij de supermarkt koopt, deze kosten kun je er dus eigenlijk vanaf trekken.

Door de grote hoeveelheid eiwit in de PS. food & lifestyle producten behoud je je spiermassa, waardoor je bij het afvallen gewicht in vet verliest en geen spiermassa. De kosten van de wekelijkse begeleiding zijn hierin inbegrepen. In de volgende fasen bouw je het aantal PS. food & lifestyle producten af. Uiteindelijk ga je over naar normale voeding, ik begeleid je nog een jaar zodat je je leert om je streefgewicht te behouden. Het is namelijk heel erg belangrijk ook in die fase de juiste voeding in te nemen om geen jojo-effect te krijgen.

Je start met een starterspakket met daarin 7 dagdoosjes. Het starterspakket kost €159,- en bevat naast 42 producten ook het kookboek ‘Koolhydraatarm genieten’, een shaker en vitamine- en mineralensupplementen.

Zo kun je kennis maken met het grootste deel van ons assortiment. Weet je gelijk wat je wel en niet lekker vindt! 

Heel fijn is het weekmenu en de daar bij behorende recepten, ook de boodschappen lijst ontbreekt niet en wat je in de voorraad kast moet hebben staan.

Kortom alle hulp om jou een goede en eenvoudige start te geven voor jouw nieuwe uitdaging samen met mij!

Jij moet het doen, maar ik help je!

We weten allemaal dat een gezond lichaam goed voor je is, maar het is niet altijd even makkelijk om dat te bereiken.
Je hoeft het niet alleen te doen!

Persoonlijke begeleiding

Makkelijk, lekker en gezond eetpatroon

Voedingsplan op maat

Een gezonde levensstijl

Een jaar lang nabegeleiding

Begin vandaag met je nieuwe ik. Stuur mij een berichtje en we plannen een afspraak hoe we samen resultaten gaan boeken.