Bel voor een goed advies 06-25532260 info@voedingscoacheline.nl

1 op 1 Coaching

Samen gaan we voor resultaat

Streefgewicht

In een intake maken wij een plan om te komen op je streefgewicht. Hieraan gaan wij werken in de eerste periode. Met de producten van PS. food & lifestyle lukt dit je snel, zonder hongergevoel en met behoud van energie.

Begeleiding

Tijdens het afvallen, maar ook nadat je op je streefgewicht bent gekomen, begeleid ik je persoonlijk. Je moet er rekening mee houden dat je in het begin gemiddeld 1 kilo per week aan gewicht verliest.

Blijvend afvallen

Het doel is om samen te werken aan je gewichtsverlies en te voorkomen dat je daarna weer terugvalt. Ik help jou blijvend naar je streefgewicht te komen en te blijven, ook na mijn begeleiding.

Blijvend resultaat

Je streefgewicht behalen is één ding. Het behouden is moeilijker. Daarom gaan wij door als je je streefgewicht hebt behaald. En zorgen wij dat je op gewicht blijft en niet weer terugvalt.

Jij moet het doen, maar ik help je!

We weten allemaal dat een gezond lichaam goed voor je is, maar het is niet altijd even makkelijk om dat te bereiken.
Je hoeft het niet alleen te doen!

Persoonlijke begeleiding

Makkelijk, lekker en gezond eetpatroon

Voedingsplan op maat

Een gezonde levensstijl

Een jaar lang nabegeleiding

Hoe weet ik of coaching iets voor mij is?

Wil je meer weten dan mag je me uiteraard altijd bellen,
hiernaast een aantal vragen die mij het meest gesteld worden.

 

Ik heb lactose-intolerantie, kan ik het afslankprogramma van PS. food & lifestyle volgen?
Ja, de meeste mensen met lactose-intolerantie kunnen de producten van PS. food & lifestyle goed verdragen. Lactose is een melksuiker en dit komt slechts in zeer kleine mate voor in de PS. food & lifestyle producten. De hoeveelheid lactose die lactose-intoleranten kunnen verdragen varieert echter van persoon tot persoon. De European Food Safety Authority (EFSA)concludeert daarom dat er geen aan te bevelen hoeveelheid lactose op te stellen valt. Sommige mensen met lactose-intolerantie krijgen al klachten na inname van minder dan 6 gram lactose. Meestal wordt een eenmalige dosis van 12 gram lactose goed verdragen, terwijl een dosis van 24 gram meestal tot symptomen leidt. Het lijkt erop dat veel patiënten 20 tot 24 gram lactose per dag kunnen verdragen, mits ze de inname verspreiden over de dag en consumeren samen met andere voedingsstoffen. De EFSA heeft ook advies uitgebracht over de hoeveelheid lactose bij de erfelijke stofwisselingsziekte galactosemie. Kinderen en volwassenen met galactosemie dienen melk, melkproducten en lactose als ingrediënt zoveel mogelijk te vermijden. Het streven is een totale dagelijkse lactose inname van ongeveer 25 mg/100 kcal.
Ik heb een koemelkeiwitallergie, kan ik het afslankprogramma PS. food & lifestyle volgen?
Koemelkallergie is een abnormale reactie van het afweersysteem op het eiwit in koemelk. Het afweersysteem ziet de eiwitten in de melk onterecht als schadelijk voor het lichaam en doet een aanval om ze af te weren. Deze reacties van het afweersysteem kunnen variëren van mild tot ernstig en de klachten kunnen heel verschillend zijn.

Bijna alle producten van PS. food & lifestyle bevatten melkeiwitten, het is daarom helaas niet mogelijk om het programma te volgen. 

Let op: een koemelkeiwitallergie wordt vaak verward met een lactose intolerantie. Hierbij is men niet allergisch voor de eiwitten in melk, maar overgevoelig voor lactose (melksuiker). Meer informatie hierover vind je onder het kopje: lactose-intolerantie.

Ik heb een soja allergie, kan ik het PS. food & lifestyle programma volgen?
Ja, dat kan. Soja behoort tot de familie van de peulvruchten. De zaden ofwel de sojabonen zijn het eetbare gedeelte van de plant. Ze zijn vooral rijk aan eiwitten en hebben een hoge biologische waarde waardoor ze een belangrijke voedingsbron zijn. Een deel van de PS. food & lifestyle producten bestaat hierom voor een deel uit soja-eiwit. 

Er zijn echter steeds meer PS. food & lifestyle producten bijgekomen welke soja-vrij zijn. Voor de volledige lijst met soja-vrije producten kun je terecht bij een PS. food & lifestyle coach.  

Mag ik PS. food & lifestyle volgen tijdens mijn zwangerschap?
Als je zwanger bent kun je beter geen dieet volgen en dit geldt ook voor PS. food & lifestyle. Je ongeboren kindje heeft alle voedingsstoffen hard nodig om zich te kunnen ontwikkelen. Het is wel verstandig om toegevoegde suikers te vermijden. Dit helpt om niet onnodig veel aan te komen en is ook beter in verband met het voorkomen van zwangerschapsdiabetes.
Ik heb geen honger tijdens het PS. food & lifestyle programma, kan ik dan een product minder nemen?
Nee, dat is niet de bedoeling. Tijdens het programma is de bloedsuikerspiegel zeer stabiel vanwege de afwezigheid van (snelle) suikers. Dit zorgt ervoor dat je geen honger hebt. Op zich is dat fijn. Het is echter wel een absolute must om de aanbevolen hoeveelheid producten in te nemen, omdat je anders te weinig bouwstoffen binnenkrijgt. Hierdoor neemt de spiermassa af en wordt de stofwisseling vertraagd wat uiteindelijk leidt tot het jojo-effect. Neem dus altijd het aantal producten dat je met jouw PS. food & lifestyle coach hebt afgesproken.

Mijn werkwijze

Iedereen is uniek, en dat vraagt om een persoonlijke aanpak. Bij mij hoef je het niet alleen te doen. Soms heb je gewoon even iemand nodig, die je uitleg geeft, je motiveert en jou de tips en adviezen geeft die je nodig hebt. Samen stellen we een op maat gemaakt plan op. Wekelijks bespreken we jouw vorderingen, vragen en de volgende stappen. 

Jouw persoonlijk plan

Tijdens het programma ga je niet minder eten, maar leer je anders eten: minder koolhydraten, meer eiwitten. Ik leer je graag een gezond en normaal eetpatroon aan, dat eenvoudig in te passen is in je dagelijkse leven en bij je past. Zodat het ook gemakkelijk vol te houden is.

Je hebt ongeveer zes eetmomenten op een dag en gebruikt hiervoor de producten van PS. food & lifestyle (denk aan lekkere wraps, crackers, muesli en handige tussendoortjes), aangevuld met o.a. groenten, vlees of vis. Zo leggen we de basis voor een gezond eetpatroon, voor altijd. Waarbij genieten mag!

 

Begin vandaag met je nieuwe ik. Stuur mij een berichtje en we plannen een afspraak hoe we samen resultaten gaan boeken.