Bel voor een goed advies 06-25532260 info@voedingscoacheline.nl

Als ik mezelf in de spiegel of op foto’s zag, werd ik niet zo blij van mezelf. Er moest echt gewicht af! Dat heb ik al vaker geprobeerd, maar dan verviel ik na een aantal weken weer in het oude patroon. Reden voor mij om deze keer de begeleiding van een coach te zoeken. Én ik had een duidelijk doel: minimaal 10 kilo lichter bij het 50-jarig huwelijk van mijn ouders, zodat ik o.a. met een prettig gevoel kon poseren voor de gezinsfoto.

Wat googelen.., na het zien van de reclame op TV kwam ik uit bij PS Food en Lifestyle. Na het kennismakingsgesprek met Eline was de intrinsieke motivatie nog een stukje gegroeid en ben ik gelijk gestart.

Waar ik het bij andere programma’s vaak lastig vond om de juiste gerechten met de juiste producten op tafel te zetten, heb ik daar nu totaal geen moeite mee. De producten van PS, de duidelijke schema’s en de vele voorbeeldgerechten maken het heel makkelijk om de eetmomenten op een verantwoorde manier in te vullen. En dat met heerlijke tussendoortjes waardoor je totaal niet het gevoel hebt dat je jezelf iets onthoudt.

De keuze voor Eline was een goeie. Ze begeleidt op een no nonsens manier en dat past bij mij. De korte opmerking “en wat denk je daar aan te gaan doen” na een dipje in de zomervakantie was voor mij bijvoorbeeld voldoende om me weer even op scherp te zetten. Bovendien is er in de wekelijkse gesprekken ook ruimte om over andere zaken dan PS te praten.

Inmiddels ben ik 7 maanden verder. Ik had mijn doel na 3 maanden ruimschoots behaald, maar zat in zo’n goede flow dat ik in overleg met Eline mijn gewenste eindresultaat heb bijgesteld. Nu, 18 kilo lichter, voel ik me een blij en fit ei, krijg ik complimenten hoe goed ik er uit zie en heb ik mijn oude liefde voetballen weer opgepakt!

Nu ga ik stabiliseren. En dan begint het voor mijn gevoel pas echt; je gaat het weer allemaal doen met de producten uit de supermarkt. Ik heb er alle vertrouwen in dat het gaat lukken om op gewicht te blijven. De afgelopen maanden heb ik geleerd welk eetpatroon bij mij past en welke gezonde keuzes daarbij horen. Bovendien heb ik nog een jaar lang de ondersteuning van Eline!

En die spiegel? Daar kijk ik weer met plezier en trots in!

Sabine (-18 kilo)