Bel voor een goed advies 06-25532260 info@voedingscoacheline.nl

Al mijn hele leven kamp ik met overgewicht. Al verschillende keren ben ik gewicht verloren door op dieet te gaan, maar dit zat er net zo snel ook weer aan. Ik was er klaar mee! Maar het lukte mij maar niet om mijn leefstijl en voeding op eigen kracht te veranderen. Ik had iets nodig wat me een zetje zou geven.. maar wat?

Ik zag PS. food & lifestyle voorbij komen bij een kennis op Facebook. Zou dit dan iets voor mij zijn? Maar wat is het precies? Begin december 2019 nam ik de stap en belde ik een PS. food & lifestyle coach bij mij in de buurt voor een kennismakingsgesprek.

Ik was zo vastberaden om iets aan mijn levensstijl te gaan doen, dat ik meteen gestart ben. Zo gezegd, zo gedaan. Na het starterspakket en een periode van proeven van allerlei soorten producten voor het ontbijt, de lunch, diner en snacks, wist ik welke producten mij een goed gevoel gaven. Samen met mijn coach heb ik besproken welke producten ik lekker vond en hoe ik hiermee voldoende kan variëren.

Ik voel me nu zoveel beter en kan weer lekker meespelen met mijn twee dochtertjes van 4 en 5 jaar. Eén ding weet ik zeker: Ik wil zeker niet meer terug naar mijn oude levensstijl!  

Ik merkte al snel dat ik steeds lekkerder in mijn vel zat. Dat gaf me motivatie om door te gaan. Ook tijdens de zomervakantie, toen ik bijna op mijn doel zat. Spannend, want hoe ga ik dat aanpakken? Barbecueën, ijsjes, warm weer en geen zin om te koken… Maar mijn coach heeft me hier doorheen geholpen! Samen bespraken we deze moeilijke momenten en wat ik dan kon doen. Wat eet ik als ik een barbecue heb? Welke keuzes zijn verantwoord en gezond, maar vooral ook lekker? Doordat ik leerde wat ik op zulke momenten kan doen is het mij gelukt om mijn gezonde levensstijl ook in de zomervakantie door te zetten, met af en toe best een lekker extraatje. Na de zomervakantie hield ik me weer wat strikter aan het PS. food & lifestyleprogramma en lukt het op mijn doel te bereiken. Ik kan nu met trots zeggen: “Het is me gelukt!”.