Bel voor een goed advies 06-25532260 info@voedingscoacheline.nl

Ik ben Joke en eind februari van 2019 ben ik begonnen met afvallen bij Eline. Ik heb een erg actief leven, maak graag veel uitstapjes en geniet daarbij van “de goede dingen”. Het gevolg daarvan was wel dat, toen ik bij Eline op intake kwam, ik veel te zwaar was. Wel 14 kilo. Ik had bovendien erg veel last van mijn maag.

Het afvallen ging, met de hulp van PS. food & lifestyle en de goede coaching van Eline, eigenlijk heel makkelijk. Ik hoefde mijn actieve levensstijl eigenlijk helemaal niet zo drastisch aan te passen als ik had verwacht. Ik kon gewoon leuke uitstapjes blijven maken en vooral ook lekker blijven eten. De grote diversiteit van recepten in het PS. food & lifestyle dieet maakte dat ik echt voldaan was na het eten en eigenlijk zonder hongergevoel het hele dieet kon volgen. Eline heeft ook heel goed geholpen. In de eerste periode ging ik wekelijks naar haar toe en hadden wij goede gesprekken over hoe het was gegaan en maakten plannen voor de komende week.

Zij had mij ook een boekje gegeven met alle bekende valkuilen en dat was een goede leidraad voor moeilijke momenten. Nadat ik op mijn streefgewicht was gekomen (14 kilo eraf in een half jaar!) volgde nog een extra periode van begeleiding.  Dit was erg fijn omdat zo heel goed wordt voorkomen dat je, nadat je je doel hebt bereikt, meteen weer terugvalt.

Nu weet ik zeker dat ik zonder moeite op mijn streefgewicht kan blijven. Mijn levensstijl is hetzelfde gebleven, ik kan nog steeds alle leuke dingen doen. Maar ik weet nu beter hoe ik ervoor kan zorgen dat dit geen impact heeft op mijn gewicht. Mijn maagklachten zijn ook verleden tijd. Allemaal dankzij Eline en het PS. food & lifestyle dieet.

Joke (-14kg)