Bel voor een goed advies 06-25532260 info@voedingscoacheline.nl

Na een valpartij en een emotionele periode heb ik in juni besloten om te gaan afvallen. Ik heb eerdere pogingen ondernomen maar die resulteerden uiteindelijk alleen maar in nog meer gewichtstoename. Via internet kwam ik bij Eline terecht. De intake was duidelijk en prettig. Ik ben de week daarna gestart.

Het ging van het begin af aan erg goed. Het afvallen ging als een speer, ik had geen honger en geen behoefte aan tussendoortjes die buiten het programma vielen. De PS. food & lifestyle producten bevallen mij prima. Ze zijn smakelijk en makkelijk in de bereiding.

Ik gebruik bloeddrukverlagende medicijnen en in overleg met Eline controleert mijn huisarts om de zoveel tijd de dosering. Inmiddels gebruik ik een veel lagere dosering medicijnen omdat mijn gewicht zoveel verbeterd is.

Een periode had ik het even zwaar maar door de uitstekende begeleiding van Eline heb ik kunnen doorpakken en hoop binnenkort mijn streefgewicht te bereiken.