Voor de zomer 5 kilo eraf

Prev Next

Niet iedereen wil persoonlijk herkend worden met een verhaal op mijn website. Daar heb ik natuurlijk alle begrip voor. Maar toch wil ik jullie de volgende ervaring niet onthouden.

Van K.

Omdat mijn schoonzusje hele mooie resultaten had van het PS. food & lifestyle dieet, besloot ook ik om een afspraak te maken voor een intakegesprek. Mijn doel was om nog voor de zomer 5 kilo af te vallen, zodat al mijn zomerjurkjes weer net iets lekkerder zouden zitten. Ik had mijn twijfels of het in mijn levensstijl zou passen, omdat ik regelmatig buiten de deur eet, minimaal 2 keer per week. 

Eline gaf aan dat het zou moeten lukken. En dat er vanuit PS. food & lifestyle ook richtlijnen waren om verstandige keuzes te maken in een restaurant. Uiteindelijk is mijn doel gehaald, ruimschoots zelfs. Ik ben wel 8 kilo afgevallen! Ruim drie kilo meer dan mijn doel. De eerste week was lastig, omdat je lichaam dan omschakelt naar de “ketose” stand. Daarna ging het eigenlijk heel erg goed en gemakkelijk.

Het voelt als een kleine veer om te laten voor zo’n groot resultaat!

Voordelen van de methode zijn voor mij: het wekelijkse weegmoment, geen hongergevoel, het mogen eten van veel groenten en salades. Verder zijn de producten van PS. food & lifestyle ook echt lekker. Wel moest ik er even aan wennen dat ik geen fruit mocht eten, zeker in het voorjaar en de zomer is het lastig voor mij om heerlijke aardbeien te moeten laten staan. Maar gelukkig kan je dat ruimschoots compenseren met andere lekkernijen. Het is een kleine veer om te laten in verhouding tot het gewicht wat ik ben kwijtgeraakt!

Dank je wel, Eline!

 

Posted on 24 december 2019