De beste keuze voor jouw lichaam.

De koolhydraatarme producten van PS. food & lifestyle bestaan uit de allerbeste zuivere ingrediënten. We zoeten onze producten met het natuurlijke Stevia-extract. Ook zijn alle PS. food & lifestyle producten verrijkt met kalium dat bijdraagt tot de instandhouding van een normale bloeddruk, met chroom dat bijdraagt aan de instandhouding van normale bloedsuikergehalten én hebben we de prebiotische vezel insuline toegevoegd. Doordat een groot deel van ons assortiment wel 20 g eiwitten per portie bevat, draagt PS. food & lifestyle bij tot de groei en instandhouding van de spiermassa.

Producten van PS. food & lifestyle
uitproberen?

Kies dan voor het Starterspakket. Dit is een compleet pakket met een variatie van aan PS. food & lifestyle producten voor ontbijt lunch, diner en tussendoortjes. Compleet met overheerlijke recepten voor een goede start van het programma. Probeer uit wat je lekker vindt of gebruik het PS. food & lifestyle kookboek.

Het starterspakket bestellen

Dus als je overweegt om te starten met PS. food & lifestyle, maar je twijfelt over de producten, dan is het Starterspakket echt iets voor jou. Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. Ik vertel je meer over het PS. food & lifestyle dieet. En als je echt zin hebt om te gaan beginnen, kan je meteen je starterspakket meenemen. Het snelst is even contact opnemen met mij op 06 - 25 53 22 60. Of vul je naam en nummer in, dan bel ik jou.