Kosten PS. food & lifestyle - Waar moet je aan denken?

Natuurlijk wil je weten hoeveel een PS. food & lifestyle Dieet kost. Hoeveel een PS. food & lifestyle dieet kost, hangt af van verschillende factoren. Maar je moet rekening houden met c.a. €2,60 per eetmoment. De daadwerkelijke kosten voor PS. food & lifestyle, bepaal je zelf. Wij stellen samen een plan op waarin het aantal kilo’s dat je wilt afvallen centraal staat. Per persoon verschilt het hoeveel kilo’s je kwijt wilt of moet. Maak daarom vrijblijvend een afspraak, dan kan ik samen met jou bekijken welk streefgewicht je wilt behalen en wat de kosten daarvan zijn.

Kosten PS. food & lifestyle
Bij Voedingscoach Eline

In een persoonlijk gesprek stellen we vast wat jouw doelen zijn. Hieruit komt een prijsplaatje rollen, op maat voor jouw situatie. Hou er hierbij rekening mee, dat de kosten in het begin hoger zijn, omdat je dan snel op je streefgewicht wilt komen. Hierna nemen de kosten van PS. food & lifestyle af, bij elke fase van het dieet. Vaak beginnen we dan met het starterspakket. Hierin zitten voldoende producten om goed van start te gaan met o.a. een mooi kookboek twv. €19,95. Het starterspakket kost €159,- in totaal.

Meer info over
de kosten van PS. food & lifestyle?

Wil je ook starten met PS. food & lifestyle en ben je benieuwd naar wat de kosten precies zijn voor jouw situatie? Dan is het snelste om gewoon even te bellen voor het maken van een afspraak. Ik ben elke dag bereikbaar op mijn mobiele nummer: 06 - 25 53 22 60. Je kan ook een mailtje sturen naar info@www.voedingscoacheline.nl. Of vul je naam en nummer in, dan bel ik jou.