Een koolhydraatarm dieet: hoe hou je het vol?

Het volgen van een koolhydraatarm dieet is niet ingewikkeld. Het gaat erom dat je het aantal koolhydraten in je voedingstoffen sterk verminderd. Dit doe je door vooral door de juiste voedingsmiddelen te gebruiken. Maar de lijst van producten die je niet meer mag nemen is zo lang, dat ik vaak hoor dat mensen het niet volhouden. Met mij als voedingscoach brengen we daar verandering in.

Koolhydraatarm
Met Voedingscoach Eline

Er zijn best veel verschillende producten die je kan gebruiken in een koolhydraatarm dieet. Toch wordt het in het algemeen als een weinig afwisselend en saai dieet ervaren. Als je hierop overstapt en besluit je voedingspatroon en levenswijze aan te passen, dan kan je best een steuntje in de rug gebruiken. Dat is wat ik als voedingscoach doe. Met de lekkere producten van PS. food & lifestyle, kom je makkelijker door de moeilijke momenten heen. En bij onze wekelijkse afspraak geef ik je tips en bepalen wij koers om je doelen te bereiken.

Meer info over
een koolhydraatarm dieet?

Wil je ook starten met een koolhydraatarm dieet? En ben je benieuwd naar wat ik voor je kan doen? Dan is het snelste om gewoon even te bellen. Ik ben elke dag bereikbaar op mijn mobiele nummer: 06 - 25 53 22 60. Je kan ook een mailtje sturen met een vraag naar eline@Voedingscoacheline.nl. Of vul je naam en nummer in, dan bel ik jou.