Hoe wij samen meer bereiken

PS. food & lifestyle is een dieet waarbij je samenwerkt met je Voedingscoach aan het halen van je doelstelling

Samen met je coach

Het verschil bij PS. food & lifestyle wordt gemaakt door de samenwerking met je coach, met mij. Ik moedig je aan en ben je stok achter de deur. Wekelijks hebben wij gesprekken, totdat jij weer lekker in je vel zit.

Snel Resultaat

Het PS. food & lifestyle Dieet is erop gericht om je snel op je streefgewicht te krijgen. In het begin verlies je ca. 1 kilo per week aan gewicht. Als je op gewicht bent, dan zorgen wij er samen voor dat je daarop blijft.

Blijvend resultaat

Je streefgewicht behalen is één ding. Het behouden is moeilijker. Daarom gaan wij door als je je streefgewicht hebt behaald. En zorgen wij dat je op gewicht blijft en niet weer terugvalt.

Bekijk alles over PS. food & lifestyle

PS. food & lifestyle producten
PS. food & lifestyle recepten
Kosten van PS. food & lifestyle
Hoe werkt PS. food & lifestyle?

PS. food & lifestyle Producten

Neem een kijkje in het uitgebreide assortiment aan PS. food & lifestyle producten! Onze diëtistes hebben speciaal voor jou een heerlijk assortiment samengesteld. Stuk voor stuk lekkere en gangbare producten met een uitgebalanceerde samenstelling.

Lees meer

PS. food & lifestyle recepten

De diëtisten van PS. food & lifestyle hebben met zorg een aantal heerlijke en verantwoorde koolhydraatarme recepten voor je samengesteld. De recepten zijn ingedeeld per fase.

Lees meer

Kosten van PS. food & lifestyle

Je wilt natuurlijk graag weten wat het kost. Dit verschilt per fase, per persoon en is afhankelijk van je doelstelling. In de 1e fase (de meest strikte fase) moet je rekening houden met €12,- tot €15,- per dag. Kijk bij lees meer om een beter beeld te krijgen over hoe dit voor jou gaat uitpakken

Lees meer

Wetenschappelijke aanpak

Tot voor kort dacht men dat minder calorieën eten de meest effectieve manier was om gewicht te verliezen. Recente wetenschappelijke studies tonen aan dat een verhoogde eiwitinname, met daarnaast een drastische verlaging van de koolhydraat- en vet inname het meest effectief is als het gaat om verlies van lichaamsvet met behoud van vetvrije massa.

Lees meer