Voedingscoach in Hoorn en Zwaag

Ik ben Eline Eijkelhoff

Hoi, leuk dat je er bent. Mijn naam is Eline. Ik ben al 24 jaar getrouwd met Albert en samen hebben we hebben een groot gezin met 5 kinderen. Mijn oudste is onze enige zoon. Hij studeert al, gaat naar de Hogeschool van Amsterdam. Onze oudste dochter studeert ook, aan het MBO in Hoorn. En we hebben drie dochters op de middelbare school.
Je zal begrijpen dat dit gezin, in combinatie met mijn werk, een erg druk bestaan met zich meebrengt. Vroeger kwam ik meer aan mijzelf toe en had ik tijd om regelmatig te sporten. Toen ik daar minder aan toe kwam, heb ik gezocht naar een andere manier om mijzelf fit en lekker in mijn vel te blijven voelen. Zo kwam ik in aanraking met PS. food & lifestyle.
Met PS. food & lifestyle lukte het mij om op gewicht te blijven, toch lekker te eten en vooral: mijn energie te houden. Andere diëten die ik heb geprobeerd, ging ik mij altijd zo slap en futloos van voelen. Dat kan je natuurlijk niet gebruiken, met zo’n druk bestaan. Ik ben daardoor zo enthousiast over PS. food & lifestyle geworden, dat ik mij heb laten opleiden tot voedingscoach.
Bekijk hier mijn aanpak.

Samen met mij

Samen met mij maak jij het verschil. Ik moedig je aan en ben je stok achter de deur. Wekelijks hebben wij gesprekken, totdat jij weer lekker in je vel zit.

Snel Resultaat

Wij gaan aan de slag om je eerst snel op je streefgewicht te krijgen. In het begin verlies je ca. 1 kilo per week aan gewicht. Als je op gewicht bent, dan zorgen wij er samen voor dat je daarop blijft.

Blijvend resultaat

Je streefgewicht behalen is één ding. Het behouden is moeilijker. Daarom gaan wij door als je je streefgewicht hebt behaald. En zorgen wij dat je op gewicht blijft en niet weer terugvalt.

Bekijk alles over PS. food & lifestyle

PS. food & lifestyle producten
PS. food & lifestyle recepten
Kosten van PS. food & lifestyle
Over PS. food & lifestyle

PS. food & lifestyle Producten

Neem een kijkje in het uitgebreide assortiment aan PS. food & lifestyle producten! Onze diëtistes hebben speciaal voor jou een heerlijk assortiment samengesteld. Stuk voor stuk lekkere en gangbare producten met een uitgebalanceerde samenstelling.

Lees meer

PS. food & lifestyle recepten

De diëtisten van PS. food & lifestyle hebben met zorg een aantal heerlijke en verantwoorde koolhydraatarme recepten voor je samengesteld. De recepten zijn ingedeeld per fase.

Lees meer

Kosten van PS. food & lifestyle

Je wilt natuurlijk graag weten wat het kost. Dit verschilt per fase, per persoon en is afhankelijk van je doelstelling. In de 1e fase (de meest strikte fase) moet je rekening houden met €12,- tot €15,- per dag. Kijk bij lees meer om een beter beeld te krijgen over hoe dit voor jou gaat uitpakken

Lees meer

Wetenschappelijke aanpak

Tot voor kort dacht men dat minder calorieën eten de meest effectieve manier was om gewicht te verliezen. Recente wetenschappelijke studies tonen aan dat een verhoogde eiwitinname, met daarnaast een drastische verlaging van de koolhydraat- en vet inname het meest effectief is als het gaat om verlies van lichaamsvet met behoud van vetvrije massa.

Lees meer