Ik voel mij fantastisch!

Prev Next

 

ervaring met PS. food & lifestyle

Ik was doodongelukkig met m’n lijf maar wist niet hoe ik het aan moest pakken. Niets leek te helpen. Totdat ik iets van PS. food & lifestyle voorbij zag komen. Ik wou me niet langer meer schamen voor mezelf. Ik wilde er echt wat aan gaan doen, zodat ik weer midden in het leven kwam te staan en weer de moeder, vrouw en vriendin zou worden die ik werkelijk wilde zijn.

Na de eerste week sloeg ik stijl achterover. Ik merkte al zoveel verschil. Ik voelde me al veel beter dan ik de afgelopen jaren had gedaan. Iedere week ging ik naar mijn steun en toeverlaat, mijn coach. Ze bleef me iedere week motiveren en liet blijken hoe trots ze op me was… Ook op de momenten waar ik het zwaar had was ze er voor me en beurde ze me weer helemaal op.

Ik veranderde vanaf dag 1 mijn eetpatroon en werd me langzaamaan bewust van mijn slechte eetpatroon. 

Ik heb nooit het idee gehad dat ik aan het “lijnen” was. Ik wil nooit meer terug naar dat eetpatroon. Doordat ik mijn suikerverslaving (want die had ik echt!) heb doorbroken en overwonnen, heb ik nooit meer trek gehad in al die suikerbommen zoals taart, snoep of koekjes. Als je met je lijf worstelt kan ik je maar één ding aanraden en dat is PS. food & lifestyle. Het zal je levensstijl positief veranderen! Ik wil en ga nooit meer terug naar mijn oude eetgewoontes.

 

Posted on 24 december 2019